понеділок, 24 березня 2014 р.

Ворожки про майбутнє України.

Карпатські ворожки подивилися на майбутнє України.

Більшість з них говорять, що виборів 25 травня 2014 року не буде, а Президентом країни стане "русявий чоловік".
Мольфари про свої ворожіння кажуть, що війни не буде, Крим чекає війна і неприємності, Янукович буде жити, а Тимошенко не вдасться виграти президентські вибори.
"Все добре. Все добре буде. Чотири господарі збоку, значить війна відпадає. Три квасолі по центру - це добре. Ці два людя каламутять воду. Два людя! - Показує вона на дві квасолини. - Україна буде. Наш буде Крим. Повільно - повільно, і буде наш", - сказала Яремчиха, ворожачи на бобах.
Говорячи про те, хто буде Президентом, ворожка зазначає:
"Жінка не годна дати цьому раду. Як баба буде керувати, то війна скоро буде. Не буде баби. Вона збоку буде".
В цілому боби показали, що ситуація складеться, як у 2004 році: розрив між двома кандидатами буде мінімальний. Але Майдан вже не станеться.
"Випадає так, що і в Росії буде кров - чотири квасулі, і після 2017 року Путіна не буде.... Янукович жити буде.... Живе біда. Біда живуча. Ще буде каламутити воду. Але виходить так, що може сам з собою щось зробить. Буде скоро спокій", - підсумовує Яремчиха.
Бабця Калина, яка живе у Верховині, ворожить на картах.
"Буде і свороти (суперечки), але наша країна повинна бути добре. Бачите - гроші великі повинні були повернутися сюди. Але і втрати будуть. Слабкості. Але все повинно було бути на користь держави", - каже ворожка.
З кожним новим розкладі карти показують "фальшивих людей", обступили країну, то кровопролиття, яке ще буде.
"Але все повинно піти на користь... Але великі гроші йдуть сюди... Війна в Криму буде. Але Крим не відійде", - розповідає Калина.
Ворожка сказала, що Порошенко, Тимошенко і Кличко не "світить" пост Президента країни, а ось Януковичу вона наворожила велику грошову втрату.
"Йому хтось допомагає... Не, слабкий буде... Але жити буде", зазначила врожка.
Путіну ж Калина передрекла "великі потрясіння" і уклала, що президентом в Україні стане "блондин".
Ще одна карпатська ворожка каже, що війни не буде.
"Знаєте, є такі дні... Війна могла початися в неділю 2 березня. Страшний був день. А тепер не буде. Виборів 25 травня теж не бачу. Восени будуть. Якщо ж навесні - буде ще більше кровопролиття. Тоді може і бути війна. Розумієте, є дні, коли погано проводити вибори", - сказала ворожка.
Говорячи про те, хто ж стане Президентом України, карпатська мольфарка сказала: "Має ще один кандидат з'явитися. Його поки не видно. Він буде зі сходу".

2 коментарі: