четвер, 20 березня 2014 р.

Гелікоптери над Корюківкою!

Чому 19 березня над Корюківкою на дуже низькій висоті літали гелікоптери?



Ось що повідомив мені особисто у телефонній розмові начальник Чернігівського регіонального медіа-центру Міністерства Оборони України, підполковник Вадим Дмитрович Мисник:
Збройні Сили України проводять заходи з приведення підрозділів у найвищий ступінь бойової готовності та підготовки до мобілізаційного розгортання відповідно до планових навчань.
 Збройні Сили України здійснюють перегрупування у відповідності до пересувань російських військ на кордоні з Україною. На даний час вже вирівняно співвідношення сил на північному напрямку, підсилено південний напрямок і триває посилення східного напрямку.
На сьогодні підрозділи Збройних Сил України розгорнуті від заходу до півдня у визначених районах, відповідно до тих перегрупувань, які здійснюються з боку Російської Федерації. Таким чином ми вирівняли співвідношення стосовно північного напрямку, а також підсилили південний напрямок та східний.
Маневри бойових одиниць вітчизняних Повітряних Сил на території Чернігівщини відбувалися згідно офіційних заявок та у межах повноважень, визначених рішенням Ради нацбезпеки і оборони «Про невідкладні заходи щодо забезпечення суверенітету та територіальної цілісності України» від 1 березня 2014 року.

1 коментар: