середу, 28 травня 2014 р.

Жахливі наслідки пожежі.

З вогнем не жартуйте, розплата – життя!



У Корюківці в ніч з 23 на 24 травня за адресою вул. 8 Березня, 36 сталася пожежа, яка призвела до трагічних наслідків.
Сусіди розповідають, що десь близько 12 години ночі помітили, як горить будинок «Тотонів» (чомусь так цих людей називають по-вуличному). Зателефонували до Служби порятунку "101" та й самі хутенько взялися заливати будівлю водою. На місце пожежі оперативно швидко (дякувати їм за це!) прибули пожежники відділення 9 ДПРЧ м. Корюківка та відділення 18 ДПРП м. Корюківка.
Коли приїхали за викликом, крита шифером по дерев`яному риштуванню покрівля вже палала, - розповів один з рятувальників. – Електрику відключати не довелося, оскільки  електропостачання до цього будинку не було підведене (як виявилося згодом, освітлення  було ще торік «відрізане» через заборгованість і низьку платоспроможність споживачів послуги). Тому одразу ж взялися до гасіння пожежі. Локалізували ми її десь о першій годині, а до світанку повністю ліквідували. Першою з палаючої будівлі винесли непритомну жінку, потім знайшли й чоловіка…
Хоча рятувальники виконали свою роботу на відмінно, та все ж  наслідки пожежі виявилися не втішними: вогнем було повністю знищено покрівлю та пошкоджено перекриття одноповерхового будинку, опіки та отруєння чадним газом отримали громадянка Ірина Баглай та її співмешканець Микола Скриннік, які одразу ж були доставлені до Корюківської ЦРЛ. Ввечері того ж дня Микола помер, а Ірину у важкому стані в понеділок вранці 26 травня було направлено до лікарні в обласний центр...
 Про цих людей сусіди відгукуються, як про трошки дивакуватих, бо вони майже ні з ким не спілкувалися, вели відчужений спосіб життя та зносили до своєї оселі різні речі, серед яких було чимало мотлоху та різного непотребу. Кажуть, що в Миколи дітей не було, а в Ірини є троє діток, але батьківських прав вона позбавлена. Також редакції стало відомо, що рідний дядько небіжчика в понеділок винаймав авто і привозив зі Щорса лікаря-медексперта, який робив розтин та висновок, після чого тіло того ж дня було поховано.
Причина  пожежі та збитки від неї встановлюються, а от життя чоловікові вже не повернути. Тому служба МНС вкотре попереджає: люди, будьте обережні в ці спекотні дні, бо пожежі здебільшого виникають через необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та неправильне використання  електричних приладів. Хвилина власної необачності може мати найжахливіші наслідки. Пам’ятайте, що через людську байдужість та безвідповідальність вогняна стихія обов’язково покаже жахливу маску спустошення та смерті!
  

На фото: рідна сестра Миколи Скринніка Світлана побивається на згарищі – живим свого брата вона вже більше не побачить.

Немає коментарів:

Дописати коментар