неділя, 1 червня 2014 р.

Засвітили першу “Зіроньку”.

Засвітили першу “Зіроньку.

У селі Сядрине напередодні Міжнародного дня захисту дітей, за підтримки депутата районної ради Людмили Лашко було започатковано фестиваль  дитячої творчості “Зіронька моя”. Організацією першого заходу професійно займалася завідувач сільського будинку культури Олена Анатоліївна Дудко. Готувалися до нього серйозно й відповідально. І ось минулої суботи в заповненій залі святково вбраного БК маленькі артисти подарували всім присутнім хвилини радості: співали, танцювали та декламували поезії.
– Як не прикро, але цього року наші “дорослі артисти” Володя Шах, Олександр Косенчук та Алла Чорна покинуть рідні оселі, бо вже закінчують навчання в рідній школі, – трошки з сумом каже Олена Дудко. – Тепер вони будуть прославляти наш край там, де їм доведеться навчатися і жити. На зміну ж прийдуть не менш талановиті дітки, які також мають велике бажання показати себе: хочуть співати й танцювати! Саме для виявлення талантів серед дітей і започатковуємо цей фестиваль, приурочивши його до  Міжнародного дня захисту дітей. Правда, провели ми свій захід напередодні дитячого свята, в суботу, бо на 1 червня було заплановано шкільний випускний…
Фестиваль показав, що зміна підросла й справді достойна. Свято вдалося на славу! На сцені самовіддано  працювали  Олійник Настя, Летута Артем, Світланка Ткаченко, Клюй Аня, Максименко Оля, Шишков Юра, Прокопчук Ангеліна, Єрмоленко Карина, Зборщик Настя, Карина й Крістіна Волохіни та інші. А професійно оголошували про їх вихід  “ветерани” сядринської сцени ведучі  Кочубей  Юля та Гаркава Альона.
– Оленою Анатоліївною започаткована добра справа і ми сподіваємося продовжити її і в році наступному, – засвідчила свою підтримку гарному починанню новообраний сільський голова Світлана Прокопчук. –  Сподіваємося, що фестиваль у майбутньому вже  відбуватиметься на районному рівні, адже цей захід був одноголосно схвалений нашою громадою. Та без підтримки районної влади, громадських організацій, керівників підприємств ця ініціатива може лишитися непоміченою. Тож пропоную всім разом підтримати наших дітей!
 Доречно сказати, що перша “Зіронька…” все ж не була обділена увагою дорослих і жоден з учасників фестивалю не залишився без подарунку.



Немає коментарів:

Дописати коментар